Nattfunderare


Snurrigt det här blir och jag ber om ursäkt redan nu för antagligen är det bara jag som förstår vad jag vill få fram av det här. 😂..... 
 
Jag har funderat väldigt mycket senaste tiden på ärlighet, känslor och människors beteende.
 Jag har själv alltid värderat talesättet "hellre sårad av sanningen än lycklig av lögner", det är verkligen något som jag alltid har försökt leva efter och försökt förklara för människor i min omgivning, att jag hellre vill att folk är ärliga och säger som det är än att låtsats som ingenting.
 
 
 

Jag har även senaste tiden tänkt väldigt mycket på hur mycket en människa kan fejka och nästintill manipulera andra för att få det dom vill ha.
 Jag själv kan knappt fejka ett hej till någon jag ogillar och jag skulle aldrig någonsin kunna manipulera någon för att få den personen dit jag vill.
Jag har senaste tiden träffat många både gamla  och nya vänner, och trott att man vet vart man står men i själva verket känns det som att man ibland inte har en aning om hur de egentligen ligger till.

Något som också har snurrat runt i mitt huvud är vart går egentligen gränsen för vissa mellan ditt och mitt och vad som är rätt och fel, när det kommer till relationer och då menar jag alla typer av relationer inte bara kärleksrelation utan även vänskapsband och bekanta och så.
 Ibland känns det som att människor inte har den där spärren, att nu kanske jag gör något som inte riktigt är okej. Men de är som att personerna kör på ändå och struntar i att man kanske sårar någon eller att de finns någon annan som far illa eller är man såpass trög att man inte fattar att de man gör inte är ett okej beteende.
Jag tycker detta är väldigt intressant och tror att man kan ju prata om de här i en oändlighet och hitta massor av olika svar på människors beteende och uppmärksamhets behov, för i grund och botten tror jag allt de jag skrivit om handlar om att man vill ha uppmärksamhet, att man är i så pass stort behov om det att man måste nästintill gå över lik för att få stå i rampljuset den lilla stunden. Själv måste jag säga att jag tycker det är patetiskt att lura, fejka och manipulera andra för att få personer dit man vill, men det är vad jag anser.
Som sagt för mig finns det inget jag värderar högre än ärlighet och respekt till andra människor och speciellt nu efter alla år jag har stött på oärlig och respektlösa människor!

PEACE. LOVE. UNDERSTANDING.